Elk (tiener)model, beginnend of niet, heeft goede foto’s nodig. Een director van een modellenbureau of kan dan snel zien hoe je of je dochter of zoon er uit ziet en wat je in huis hebt.  Modellen met goede foto’s  waar hun gezicht en lichaam goed naar voren komt, komen boven op de stapel aanmeldingen te liggen; zij maken de grootste kans uitgenodigd te worden. 

Een portfolio is de belangrijkste presentatiemiddel naar modellenbureaus en opdrachtgevers. Het verdient aanbeveling om zowel zwart-wit als kleurenfoto’s de in portfolio te hebben. Bedrijven baseren hun keuze op basis van modelfoto’s of het model geschikt is om hun merk te vertegenwoordigen.

Wil je een visagiste bij de fotoshoot is dat mogelijk. 

Om je in te schrijven bij een modellenbureau moeten de foto’s die je instuurt; recent zijn en van goede kwaliteit. Die kwaliteit kan ik bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Vooral bij kinderen en tieners verandert het uiterlijk snel en het is aan te raden om minstens ieder jaar nieuwe portfoliofoto’s te laten maken. 

Het is ook belangrijk foto’s te hebben waar het model lachend op staat. 

Model Indy

Misschien wil jezelf of je dochter of zoon eens een fotoshoot meemaken. Ik heb regelmatig “modellen”, ook  jonge kinderen en tieners,  voor de camera die nog nooit een fotoshoot hebben gedaan. Dat is geen enkel probleem voor mij. Ik geef genoeg aanwijzingen over het aannemen van natuurlijke poses. De reacties die ik krijg zijn “oh wat mooi”, “gaaf!!”, “is dat mijn dochter?”. Een fotoshoot als verjaardagscadeau is natuurlijk heel leuk om te geven.

Een fotoshoot kan op verschillende locaties plaatsvinden.  Een voordeel van een buitenshoot levert het voordeel op dat je kunt wisselen van omgeving voor meer variatie.  Wel geef ik de voorkeur aan de tijden van het “gouden uurtje” voor het allermooiste licht. Alleen met mooi licht kan ik de kwaliteit garanderen voor het afleveren van foto’s. Deze tijden verschillen per seizoen. Bij bewolkt weer zijn andere tijden mogelijk.

Als je vragen hebt of je wilt een fotoshoot boeken neem dan gerust contact met mij op.